News

București, 5 decembrie 2015 - Conferința "Building better brains" cu Dr. Steve Hughes

Asociația “Education for Life” organizează Conferința

Building Better Brains cu Dr. Steve Hughes

Cum pot contribui școala și familia la dezvoltarea și îmbunătățirea abilităților cognitive ale copiilor (dar de obicei n-o fac)

Invitați: Ana-Maria Brezniceanu, Fondator Asociația “Education for Life”

Dr. Steve Hughes, Specialist in neuropsihologie pediatrică

Hotel Caro București - Bd. Barbu Văcărescu, nr. 164A, Sector 2 București

Sâmbătă, 5 decembrie 2015, 14:30-17:00

Inscrieri: www.educationforlife.ro


Bucuresti, 17 noiembrie 2015 - Ana-Maria Brezniceanu, Fondator MSB, primeste Premiul pentru Antreprenoriat din partea Ambasadei Statelor Unite la Bucuresti

"În ianuarie 2015, Ambasada SUA a lansat programul „Antreprenorul lunii”. În fiecare lună, Ambasada promovează persoane şi companii din România care întruchipează spiritul antreprenorial. Aceşti antreprenori au înţeles potenţialul unei idei sau oportunităţi noi de afaceri, iar apoi au dezvoltat cu energie şi curaj un plan atent pentru a transforma acea idee în realitate." (Hans Klemm, Ambasadorul SUA)
 
Premiul pentru luna noiembrie este acordat Anei-Maria Brezniceanu, în cadrul unei ceremonii care are loc la Montessori School of Buchares - Școala Montessori București, și la care participă Dl. Hans Klemm, Ambasadorul SUA la București, Dl. Michael Stewart, Consilier Economic la Ambasada SUA, reprezentanți de la Ministerul Educației, Universitatea București, Inspectoratele Școlare, A.D.E.M.R., Teach for Romania, reprezentanți ai presei. 
 
În discursul de acordare a premiului, Dl. Hans Klemm, Ambasadorul SUA spune: "Astăzi, în Săptămâna Mondială a Antreprenoriatului şi Săptămâna Internaţională a Educaţiei, o felicit din inimă pe doamna Brezniceanu pentru înfiinţarea Şcolii Montessori din Bucureşti. Ana Maria întruchipează principalele calităţi ale unui antreprenor: inventivitate, pasiune şi originalitate. Pentru o dezvoltare economică sustenabilă, România are nevoie de cetăţeni inovatori, creativi şi cu spirit antreprenorial.

Astăzi, îi acordăm recunoaştere doamnei Brezniceanu pentru contribuţia sa foarte importantă la construirea României de mâine, o Românie mai educată şi cu mai mulţi antreprenori."


Nov_2015.jpg

Ambasadorul Hans Klemm o felicită pe Ana Maria Brezniceanu, antreprenorul lunii noiembrie. Bucureşti, 17 noiembrie 2015 (Lucian Crusoveanu / Public Diplomacy Office)


București, 1 noiembrie 2015 - Conferința Montessori "Copilul ca întreg"

A.D.E.M.R. Asociația pentru Dezvoltarea Educației Montessori în România organizează în data de 1 noiembrie 2015, între orele 9:30 si 16:15, la Hotel Caro din București, Conferința Anuală "Copilul ca întreg"Montessori School of Bucharest - Școala Montessori București este sponsor și susținător al acestei conferințe. 

Invitați sunt Patricia Wallner, Trainer Montessori AMI la nivel 0-3 ani, Mariana Uliță, Educator Montessori AMI la nivel 3-6 ani și Carla Foster, Trainer Montessori AMI la nivel 3-6 ani. Temele abordate sunt "Mișcarea, cheia dezvoltării inteligenței", "Armonizarea între minte și corp" și "Mintea și inima copilului se exprimă prin mișcare." 

A.D.E.M.R. este asociația națională care veghează la respectarea standardelor pentru o educație Montessori autentică în România și este singura organizație din România afiliată la Association Montessori Internationale (AMI).

Școala Montessori București - Montessori School of Bucharest este susținător și sponsor al conferinței. Părinții de la Școala Montessori București - Montessori School of Bucharest beneficiază de o reducere de 10% din prețul de intrare la conferință dacă se înscriu direct la grădiniță/școală.

Detalii și înscrieri la Conferința  "Copilul ca întreg", din 1 noiembrie 2015 >>> 


 
Copyright © 2007-2017 Montessori School of Bucharest. All rights reserved