2%

Așa cum probabil știți, fiecare dintre noi poate decide cum se cheltuiește o parte din bugetul de stat. Dacă nu aveți  o altă cauză și v-ați dori să decideți ce se întâmplă cu 2% din impozitul pe venit pe care îl plătiți, vă invităm să luați în considerare proiectul nostru, Montessori School and Garden.

Montessori School and Garden este un proiect al Școlii Montessori București, prin care ne dorim să inspirăm și să sprijinim grădinăritul în spații mici, de la vârste mici. Se adresează tuturor copiilor noștri, de la 2 la 12 ani.

Proiectul vrea să demonstreze că nu este nevoie de o grădină mare și de muncă istovitoare: un spațiu mic și luminos, multă perseverență și entuziasm sunt de ajuns pentru a crește o grădină veselă.

Ce învață copiii din îngrijirea unei grădini? Responsabilitate, dragoste de natură, perseverență, experiențe senzoriale (miros, pipăit, văz, auz, gust), despre botanică și nutriție, antreprenoriat și multe altele. 

Pe lângă muncă, răbdare, soare, apă și timp, proiectul nostru ar crește mai mare și ar înflori tot anul, cu o infuzie de 2%. 

Pentru redirecționarea celor 2% din impozit, trebuie să faceți următorii pași:

1, Descărcați Formularul 230 (pentru venituri obținute exclusiv din salariu) sau Formularul 200 (Pentru venituri obținute (și) din alte surse). Formularele sunt precompletate cu datele asociației sub care funcționează Școala Montessori București, Education for Life, și cu anul pentru care se calculeaza 2% din impozit, adică anul 2015.

2. Completați formularul de mână, în două exemplare. 

Pentru venituri obținute exclusiv din salariu, completați formularul 230 cu datele dumneavoastră de identificare (pct. I) și semnătura. Restul rubricilor nu trebuie completate. 

Pentru venituri obținute (și) din alte surse, completați formularul 200 la toate capitolele aferente tipului de venit obținut.

3. Depuneți formularul la Administrația Financiară (ANAF) de care aparțineți până la 25 mai 2016, direct sau prin poștă cu scrisoare recomandată, sau la sediul nostru din Str. Țepeș Vodă, nr. 79, Sector 2, București.


Formular 200
Formular 230
 
Copyright © 2007-2017 Montessori School of Bucharest. All rights reserved