Montessori Kindergarten of Bucharest

Montessori Kindergarten of Bucharest (MKB) este prima grădiniță Montessori deschisă în București (în 2007) și are misiunea de a promova educația de tip Montessori la un nivel cât mai înalt, respectând fiecare copil în parte și încurajându-l să se dezvolte în ritmul său propriu, cultivându-i dorința de cunoaștere și în afara grădiniței.

Lucru individualizat cu fiecare copil în parte

Bucuria de a învăța

Detalii
Montessori Kindergarten of Bucharest
Peste 500 de copii, din 2017
Montessori School of Bucharest
Peste 230 de copii, din 2011

Montessori School of Bucharest

Montessori School of Bucharest (MSB) s-a deschis în 2011, cu o clasă pentru copii de 6-9 ani. A fost o creștere firească și o continuitate pentru copiii noștri de la Montessori Kindergarten of Bucharest. Educația dintr-o școală Montessori corespunde cu specificul dezvoltării psihologice a copilului iar materialele Montessori asigură trecerea firească a copilului de la explorarea senzorială la operarea în abstract.

Evaluare bazată pe o analiză calitativă a performanţelor copiilor

Voința de a învăța

Detalii

Testimoniale

Apreciem că la MKB, acomodarea se face prin crearea unei relații de încredere, în ritmul copilului. Apreciem joaca afară zilnic, activitățile și tot ce învață copiii, faptul că se pune preț la orice pas nou pe acordul și ritmul copilului, că ei, copiii, sunt tratați cu respect , că sunt învățați să își apere limitele personale

Ultimele articole

Valorile Montessori School of Bucharest

Înscrieri în anul școlar 2024-2025

Partenerii noștri